Direct reserveren?
Merelhof  

over merelhof

Bed and Breakfast

Merelhof

De naam Merelhof is ontstaan tijdens de bouw van het woonhuis in 1937. Op de bouwplaats waren zoveel merels te zien dat de bouwvakkers onderling in dialect over de werkplaats als 'dun Mèrrelhof' spraken. Deze naam is in het bestek voor de aanbouw van de garage, ruim 20 jaar later, als officiële titel gehandhaafd.

image_02

In 1956 werd aan het gemeentelijk monument een garage gebouwd voor de stalling van een grote Amerikaanse wagen. Leuk detail, de toenmalige eigenaar had zelf geen rijbewijs! Bed & Breakfast Merelhof is inmiddels gecreëerd in deze ruimte nadat het jaren als huisartsenpraktijk heeft gediend. Merelhof ligt gelegen op een toplocatie grenzend aan het park en hertenkamp in hartje centrum van Oosterhout. Wie via de eigen ingang binnenstapt, ervaart de knusse en aangename sfeer gecombineerd met een eigentijds gevoel voor kwaliteit, stijl en smaak. Als gast waant u zich even in uw eigen Cottage.

Zodra het zonnetje schijnt en de temperatuur aangenaam is, loopt u door de openslaande tuindeuren het terras op en neemt u een frisse duik in het zwembad. Geniet door het grote voorraam van het groen, de vogels en het uitzicht op de hertjes. De persoonlijke aandacht, het oog voor detail en de fijne extra’s maken deze plek extra bijzonder. Een waar paradijsje voor levensgenieters die van luxe, comfort, cultuur, lekker eten en fietsen of wandelen houden!

Over

Maartje Heikamp

Van harte welkom bij onze Bed & Breakfast Merelhof! Na ruim 20 jaar gewoond te hebben in Rotterdam, heb ik nu samen met het gezin de rust gevonden in mijn geboorteplaats Oosterhout. Wij genieten van het huis, de omgeving en van het Brabantse leven. Ik kijk er naar uit om dit met u te delen!

Referentie`s
4 april 2019
Ik was behoorlijk onder de indruk over alle kleine details waar zorg aan besteed was. Het beddengoed straalde grandeur uit, de badkamer was keurig en alles was smetteloos schoon. Toen ik een glas nodig had uit een van de kasten viel mijn mond bijna open van verbazing :
Er was een open lade met daarin bestek voor 2 personen, inclusief servet ring en dat alles van zilver. Dat noem ik details.
Het was voor mij de allereerste keer dat ik in een B&B sliep en ik wil U graag complimenteren met Uw uitstekende smaak.
Ik ben inmiddels weer terug in ons lekker warme Penang, maar zal de eerstvolgende keer dat ik mijn zus in Oosterhout bezoek, zeker weer een overnachting bij U boeken. Nogmaals, hartelijke dank voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groeten,
Rina Beerens uit Penang Maleisië
30 maart 2019
Annelies en Jaap van Dort uit Ommen sliepen in de ,,Merelhof" heerlijk. Prima matras! Breed genoeg en fijne bedekking met zacht dekbed. Kamer heerlijk ruim en goed te verduisteren. Keukentje en badkamer en toilet gemakkelijk te bereiken, ook 's nachts. 's morgens fijn en gezond ontbijt met veel vers fruit, heerlijk!
Conclusie: complete verwenlocatie, echte aanrader! Jaap en Annelies van Dort uit Ommen
31 maart 2019
Wat een onverwachts heerlijke beleving. Stijlvol ingericht, een goed matras (en dus heerlijke nachtrust), een douche waar je niet meer onder vandaan wil... het is schoon, fris en van alle gemakken voorzien. En dan kijk je uit het raam; bomen, eekhoorntjes, vogels en de zon. Dank voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.
De Merelhof is met recht een beleving, waar rust en onthaasten samen komen.. wanneer mag ik weer komen? Lieve groet, Danielle Flint uit Rotterdam