Merelhof  

over merelhof

7 maart 2020
Wat was het een feestje om in jullie B&B te mogen verblijven. Het is waanzinnig gaaf om te zien hoeveel aandacht er in werkelijk alles is gestopt. De liefde spat er vanaf.
Een cadeautje dat wij hier even mochten genieten. De locatie is top en de babymassage was een leuke ervaring. Alle goeds voor jou en je familie gewenst. Liefs, Rob & Leonie en Amy (7wk) uit Leiden
30 maart 2019
Annelies en Jaap van Dort uit Ommen sliepen in de ,,Merelhof" heerlijk. Prima matras! Breed genoeg en fijne bedekking met zacht dekbed. Kamer heerlijk ruim en goed te verduisteren. Keukentje en badkamer en toilet gemakkelijk te bereiken, ook 's nachts. 's morgens fijn en gezond ontbijt met veel vers fruit, heerlijk!
Conclusie: complete verwenlocatie, echte aanrader! Jaap en Annelies van Dort uit Ommen
31 maart 2019
Wat een onverwachts heerlijke beleving. Stijlvol ingericht, een goed matras (en dus heerlijke nachtrust), een douche waar je niet meer onder vandaan wil... het is schoon, fris en van alle gemakken voorzien. En dan kijk je uit het raam; bomen, eekhoorntjes, vogels en de zon. Dank voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.
De Merelhof is met recht een beleving, waar rust en onthaasten samen komen.. wanneer mag ik weer komen? Lieve groet, Danielle Flint uit Rotterdam
4 april 2019
Ik was behoorlijk onder de indruk over alle kleine details waar zorg aan besteed was. Het beddengoed straalde grandeur uit, de badkamer was keurig en alles was smetteloos schoon. Toen ik een glas nodig had uit een van de kasten viel mijn mond bijna open van verbazing :
Er was een open lade met daarin bestek voor 2 personen, inclusief servet ring en dat alles van zilver. Dat noem ik details.
Het was voor mij de allereerste keer dat ik in een B&B sliep en ik wil U graag complimenteren met Uw uitstekende smaak.
Ik ben inmiddels weer terug in ons lekker warme Penang, maar zal de eerstvolgende keer dat ik mijn zus in Oosterhout bezoek, zeker weer een overnachting bij U boeken. Nogmaals, hartelijke dank voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groeten,
Rina Beerens uit Penang Maleisië
22 september 2020
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Merelhof. De B&B is met zorg en aandacht ingericht. Het ontbijt is heerlijk: vers fruit, diverse broodjes en beleg. Elke dag maakte Maartje er een feestje van. Voor ons is Merelhof een fantastische plek om uit te rusten. Het centrum van Oosterhout is op loopafstand waar verschillende goede restaurants zijn te vinden. In de omgeving is genoeg te zien en te doen. Wij zijn nog niet uitgekeken op Oosterhout en omgeving en zeker niet op Merelhof. Wij komen zeker nog terug!
Susanne de Boer
25 augustus 2020
Dear Maartje, Many many thank you for the last days. We felt ourselves really good! The B&B is beautiful, the breakfast really tasty and the bed is comfortable. We hope we can come some day back, maybe with baby nr-2 ;-). Take care, stay healthy and greetings to your family.
Veronika, Tobias & Benjamin
Germany