Direct reserveren?
Merelhof  

omgeving

image_02
Hertjes

Als u ontwaakt kunt genieten van de vogels in de tuin, het uitzicht op de hertjes.

image_03
Theater

Binnen 10 minuten lopen bent u in het stadscentrum van Oosterhout waar u naast de Sint Jan Basiliek het theater de Bussel vindt. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. Zo is er een prachtige grote zaal, een gezellige kleine zaal en een ruime foyer waar in de pauze of na afloop gezellig een drankje gedronken kan worden.

image_04
Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie is de oudste, langste én meest gebruikte van alle Nederlandse waterlinies. Helemaal van Bergen op Zoom tot Grave. Een unieke ketting van 11 Brabantse vestingsteden en hun ommeland, verbonden door het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met het water.

image_05
Slotjes

In de straat staan nog enkele slotjes (huizen,kastelen) die verschillende adellijke families rond 1300 voor zichzelf lieten bouwen. Van deze slotjes zijn er nu nog vijf over, waarvan er vier gelegen zijn aan de Ridderstraat. Het vijfde slotje Blauwe Camer maakt onderdeel uit van de Heilige Driekhoek. Hier bevinden zich drie abdijen waarvan de priorij Sint-Catharinada een eigen wijngaard heeft. De wijn wordt in eigen huis gemaakt en gebotteld en is te koop bij restaurant de Blauwe Camer en in de kloosterwinkel.