Merelhof  

arrangementen

image_03
Dit arrangement bestaat uit 2 nachten inclusief luxe ontbijt en een stamppotje op de dag van aankomst voor € 200,- p.p.

Vanaf november 2021 kunt u samen heerlijk genieten van deze unieke belevenis in de Merelhof. Liefhebbers van een heerlijke boswandeling of stadswandeling komen aan hun trekken. Dit speciale arrangement draait om genieten. Op nog geen 15 minuten loopafstand vanaf de B&B waan je je tussen de prachtige bossen. Maar ook een stadswandeling langs de rijke historie van Oosterhout kunt u direct vanuit de B&B starten.
Een unieke belevenis in het Brabanste land!image_04
"Mini cursus babymassage" Arrangement met papa en mama voor
€ 219,50 p.p.

Zet de tijd even stil. Jij wilt samen met je partner en baby verwend worden, ontspannen, genieten, en opladen. Dat kan in baby B&B Merelhof! Dit arrangement bestaat uit 2 overnachtingen, ontbijt, voorjaars stamppotje of tapas op de dag van aankomst en een mini cusus babymassage door Anne van Mam-An. En dat alles onder één dak en volledig contactloos.image_05
Arrangement 'papa&mama zijn er even niet' voor € 255,- p.p.p.n.

Dit arrangement bestaat uit 2 dagen op en top verwennerij! Bij aankomst staat een heerlijke 60 minuten durende ontspanningsmassage op je te wachten zodat je je volledig kunt overgeven aan een paar dagen zonder kids! En in de B&B staat een VerrassingsBox voor jullie klaar. Speciaal samengesteld door MAM-AN o.a.met fijne producten voor hem en haar. De combinatie van luxe en ontspanning zorgt voor quality time for two!
Kun je niet wachten? Reserveer direct!

image_06
"Voorjaars / Zomerse verwennerij" voor
€ 200,- p.p.

Ervaar komend voorjaar of zomer een beleving met twee overnachtingen in de luxueuze en huiselijke sfeer van de Merelhof. Denk aan gezellige bloemen uit te tuin, een ontvangst met een Oosterhouts zoetigheidje, heerlijke tapas op de dag van aankomst en een luxe ontbijt met vele lekkernijen. Dit alles gecombineerd met een verkoelende duik in het zwembad en lekker ontspannen op eigen terras. Gun u deze zomer een onvergetelijk verblijf in het Brabantse Land!