Merelhof  

arrangementen

image_03

Boek twee overnachtingen inclusief een bezoek aan MOYA voor € 200,00 p.p. Museum Of Young Art. Op loopafstand van de Merelhof. Uiteraard inclusief luxe ontbijt. Excl. toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.
Een kunstzinnige belevenis in het Brabanste land!image_04
"Mini cursus babymassage" Arrangement met papa en mama voor
€ 250,00 p.p.

Zet de tijd even stil. Jij wilt samen met je partner en baby verwend worden, ontspannen, genieten, en opladen. Dat kan in baby B&B Merelhof! Dit arrangement bestaat uit 2 overnachtingen, ontbijt en een mini cusus babymassage door Anne van Mam-An. En dat alles onder één dak.image_05
Arrangement 'Trouwen in Oosterhout' voor € 230,- per koppel

Speciaal voor jullie huwelijksnacht wordt de Merelhof omgetoverd tot een romantische bruidssuite om na een onvergetelijke dag met zijn tweetjes lekker na te genieten. De volgende ochtend krijgen jullie bij mooi weer het feestelijke champagneontbijt op het privéterras geserveerd. Liever lekker lang uitslapen of eerst een frisse duik? Kies dan voor de gevulde bruidsmand met champagne en overig lekkers! Check-out is speciaal voor jullie tot 14 uur.

Zijn jullie nog opzoek naar een super romantische en historische trouwlocatie op nog geen 10 minuutjes lopen van de B&B? Dan is De Schelleboom dé plek voor jullie. Check De Schelleboom of kijk op trouweninoosterhout.nl

image_06
2 nachten "H3H Biënnale Arrangement" voor
€ 215,00 p.p.

Ben er snel bij en ervaar kunst in Oosterhout. Dit arrangement bestaat uit 2 overnachtingen inclusief ontbijt, toegang tot de biënnale en MOYA. In de periode van 3 juni tot en met 16 juli 2023 te boeken voor 2 personen. Dit alles gecombineerd met een verkoelende duik in het zwembad en lekker ontspannen op eigen terras. Gun uzelf een kunstzinnig en onvergetelijk verblijf in het Brabantse Land!
Dit arrangement is exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n. en zomertoeslag € 10,- p.p.p.n.