Merelhof  

accommodatie & tarieven

Bed and Breakfast

Merelhof

De luxe bed & breakfast bestaat uit een slaapkamer met een eet- en zithoek en een badkamer met douche. De aparte toiletruimte bevindt zich naast de entree. Ook is er mogelijkheid om Nespresso en thee te zetten. Een flesje wijn en lokaal gebrouwen biertje zijn bij aankomst in de prijs inbegrepen.

image_0278
Bed & Breakfast

Merelhof ontbijt

Het uitgebreide ontbijt met typische streekproducten: kaas&vlees, vers sap, confituurtjes, eitje en verse fruitsalade. Het brood komt van de warme bakker. Dit alles serveert uw gastvrouw Maartje graag met u in overleg naar wens en tijd. Zij verwent u graag door de tafel in de Bed & Breakfast te dekken met vintage Engels porselein en tafelzilver of op het eigen terras bij mooi weer. Uiteraard kan Maartje ook uw koelkast van allerlei lekkernijen voorzien zodat u naar eigen wens en tijd van uw uitgebreide ontbijt kunt genieten.

Bed and Breakfast

Merelhof Comfort

De sfeervol ingerichte Bed & Breakfast heeft een comfortabel tweepersoonsbed met Essenza beddengoed, zitgedeelte, eettafel, privéterras met zitje en een ruime badkamer met Molton Brown producten. Details maken het verschil!

image_0278
Over

Faciliteiten

Een gratis oplaadfunctie voor uw auto en fiets is aanwezig. Mocht u met eigen fietsen komen, dan kunnen deze in een afgesloten fietsenstalling staan. Uiteraard bent u van harte welkom om een frisse duik te nemen in het zwembad!

Tarieven

1 persoon inclusief ontbijt € 165,-


1 persoon exclusief ontbijt € 145,-


Arrangement 'Trouwen in Oosterhout' 1 nacht inclusief champagne ontbijt en late check-out tot 14 uur € 230,-

Extra opties: Early check-in vanaf 11 uur € 45,- en Late check-out tot 14 uur € 45,-
Baby faciliteiten € 35,- p.n.

2 personen inclusief ontbijt € 195,-


2 personen exclusief ontbijt € 155,-


2 personen Baby B&B Arrangement inclusief 2 nachten met ontbijt en 1 x Tapas en mini cursus babymassage € 525,-

2 personen, 2 nachten Seizoens Arrangement met stamppotjes of tapas op dag van aankomst en incl. ontbijt € 435,-

* Mocht u meerdere dagen willen verblijven dan kunt u één van arrangementen combineren met een extra overnachting. U kunt voor de diverse mogelijkheden contact opnemen met Maartje om uw reservering op maat samen te stellen. * alle bedragen zijn exclusief € 0,85 toeristenbelasting p.p.p.n. * In de maanden juli t/m september geldt een extra zomertoeslag van € 10,- p.p. per dag